25.11.13

El Penedès ja “Balla el meu ritme”

  • Èxit rotund en la presentació del vídeo musical de Mas Albornà  en clau de rumba social
Aquest dijous ha tingut lloc la presentació del vídeo musical de Mas Albornà “Balla el meu ritme” amb un ple total al Fòrum Berger Balaguer. Més de 270 persones van viure en directe l’estrena d’aquest lipdub al so de rumba i que va comptar també amb l’actuació dels Derrumband amb temes del seu darrer treball “Un plaer”. A més a més, els assistents van poder gaudir d’una petita exposició amb els objectes, decorats i fotografies que apareixen al vídeo musical i que els va acostar més al projecte.

El tret de sortida d’aquesta presentació va ser a càrrec dels Derrumband, qui van interpretar el tema “Un plaer”. Tot seguit,  hi va haver les intervencions del President de la Fundació Pinnae, Martí Solé i de Xavier Campanyà, membre de la comissió executiva del Patronat de la Fundació Mas Albornà. Tots dos van coincidir a destacar la importància de projectes com aquest tant per les persones que hi participen com per la visibilització en positiu que es fan de les diferents capacitats de les persones.

Solé va afegir que aquest és un dels primers projectes on és visible el suport de la recentment creada Fundació Pinnae i això és motiu d’orgull i de ganes de continuar aquesta nova etapa. Campanyà, al seu torn, va explicar les repercussions en positiu que ha suposat aquest projecte per a la Fundació, ja que “ha estat una veritable eina de comunicació interna, on tots s’hi ha sentit partícips hi ha posat de la seva part.” Tot seguit, Jordi Escofet de la Productora encarregada de la realització, punttv.net i Oriol Pidelaserra en nom de Derrumband van explicar les seves sensacions i experiències viscudes en la participació en aquest projecte. Per últim, dos dels protagonistes del vídeo, membres de la Fundació, van explicar algunes de les anècdotes que van viure durant el rodatge.

El moment àlgid el va marcar la projecció de l’esperat vídeo seguidament del “making of”, realitzat per la productora de Mas Albornà. L’acte va finalitzar amb la interpretació de dos temes més per part dels Derrumband (“Balla el meu ritme” i “La rumba perfecta”) i un petit refrigeri per a tots els assistents.

El vídeo musical es presenta coincidint amb els actes de celebració del dia de la discapacitat i pretén fer visible i explicar de manera positiva, simpàtica i alegre la tasca de l’organització: la integració social i laboral de persones amb discapacitat i trastorn mental.

Podeu accedir al vídeo musical en el següent enllaç: https://vimeo.com/79386389
El making of: https://vimeo.com/79972433