12.10.13

Quatre referents mundials de l'RSC rebran el llibre "El món ho ha de saber"

  • Ja sé a qui enviaré el llibre "El Món Ho Ha de Saber": un verd flamenc
  • I agraeixo a la iniciativa que hagin inclòs els quatre referents en Responsabilitat Social Corporativa
  • El director executiu del Pacte Mundial de Nacions Unides ja ha estat elegit

Fa uns dies explicava en un article ("El món ho ha de saber". Una campanya intel·ligent) que el llibre d'aquesta intel·ligent campanya hauria d'arribar als principals referents mundials de la Responsabilitat Social. Vaig fer la proposta amb els quatre noms que vaig indicar, amb la col·laboració de Josep Maria Lozano, i des de l'organització m'han fet saber que han estat incorporats entre la llista de les 10.000 persones més influents del món.
  • Ernst Ligteringen. Conseller delegat de l'ONG de responsabilitat social i ètica empresarial Global Reporting Initiative, GRI (Països Baixos)
  • John Elkington. Fundador i president executiu de l'empresa de responsabilitat social i ètica empresarial (Regne Unit)
  • George Kell. Director executiu de Global Compact, una iniciativa de l'ONU per a la promoció de la sostenibilitat corporativa (Estats Units)
  • Jonas Haertle. Cap de Principles for Responsible Management Education (PRME), una iniciativa de l'ONU per a la promoció d'una educació responsable en els negocis (Estats Units)
Cal dir que per a George Kell (Pacte Mundial) ja s'ha assignat un remitent, o sigui que els altres tres encara estan disponibles. 

Confesso que, abans d'apuntar-me a la campanya, vaig esperar-me a veure si, per casualitat, l'atzar feia que em toqués una d'aquestes persones que vaig proposar... No ha estat així (tenia un 1/1.000 de possibilitats, tenint en compte que ja sols queden 4.000 destinataris per assignar!). 

La persona que se m'ha assignat és Stefaan Van Hecke, membre del Parlament belga pel partit Verd (wikipedia: Français, Nederlands, English). Com a persona ecologista i d'una nació, Flandes, que té problemes de relació amb l'estat belga, estic segur que rebrà amb sensibilitat i interès el llibre.