19.10.13

casaametller dóna 6.500 euros a la lluita contra l’esclerosi múltiple

La recaptació correspon a la venda de cistelles solidàries de fruita que casaametller va dur a terme amb motiu del “Mulla’t per l’Esclerosi Múltiple”, organitzat per la Fundació Esclerosi Múltiple

Barcelona, 17 d’octubre de 2013.- Durant la setmana del “Mulla’t per l’Esclerosi Múltiple”, casaametller, a través de la seva xarxa de botigues i gràcies a la Fundació Ametller que ha fet possible aquesta col·laboració, va posar a la venda una cistella de fruita solidària amb l’objectiu d’ajudar les persones amb aquesta malaltia. Aquesta iniciativa ha recaptat un total de 6.500 euros, que s’han lliurat avui a la seva botiga de Comte Borrell de Barcelona.

Aquests recursos es destinaran íntegrament a millorar la qualitat de vida dels afectats d’esclerosi múltiple -més de 7.000 persones a tota Catalunya, sobre tot joves entre els 20 i els 40 anys i majoritàriament dones- mitjançant serveis de neuro rehabilitació i d’inserció laboral en els Hospitals de Dia que la FEM gestiona a Barcelona, Lleida i Reus, l’atenció domiciliària que ofereix a Girona i el seu Centre Especial de Treball.

La directora de la FEM, Rosa Masriera, ha agraït la col·laboració de la Fundació Ametller, “i la seva implicació altruista, perquè aquest suport ens ajuda a donar continuïtat als Serveis Assistencials i d’atenció a les persones amb esclerosi múltiple”.

Per la seva banda, el gerent de casaametller Josep Ametller, i la directora de la Fundació Ametller, Astrid Barqué, volen posar el gra de sorra a la gran tasca que estan duent a terme entitats com la FEM, que porta vint anys organitzant una campanya com el ‘Mulla’t’, promovent recaptacions des de la nostra xarxa de botigues casaametller”.

La darrera edició del ‘Mulla’t’, celebrada el 14 de juliol passat i que va coincidir amb el 20è aniversari d’aquesta iniciativa solidària, ha aconseguit recaptar prop de 300.000 euros bruts gràcies a la col·laboració de 1.200 voluntaris, més de 620 entitats esportives i iniciatives com la què ha dut a terme la Fundació Ametller.


La Fundació Ametller
La Fundació Ametller és una entitat sense afany de lucre pertanyent al grup casaametller. La seva missió i filosofia és millorar la qualitat de vida de les persones posant al seu abast hàbits saludables, amb productes naturals i de qualitat òptima, i fent pedagogia a través de tallers d’alimentació per a nens i famílies a les botigues, les escoles i altres entitats.

La Fundació Esclerosi Múltiple
Creada el 1989 a Barcelona com a entitat privada sense afany de lucre, la missió de la Fundació Esclerosi Múltiple (FEM) és millorar la qualitat de vida de les persones amb aquesta malaltia i destinar recursos a la recerca i el benestar físic, psíquic i social dels pacients. La FEM té una xarxa d’hospitals de dia i ofereix serveis de formació i inserció laboral per a persones amb discapacitat física al Centre Especial de Treball (FEM-CET).