3.5.12

Sessió UOC Meet sobre RSC

UOCmeet és la nova trobada periódica de networking sobre temes específics que impulsa la pròpia comunitat de graduats i que compta amb el suport de UOC Alumni.


Data: 17/05/12

Horari: 18.45 h
Lloc: c/ Montealegre, 5, CCCB Aula 2 - Barcelona
Organitza: La Comunitat de graduats
Confirmar assistència: Formulari d'inscripció
 

La Responsabilitat Social Corporativa, el cas de La Fageda

La Fageda ens ofereix un magnífic exemple de Responsabilitat Social Corporativa: Del respecte i el compromís amb la societat neix una de les organitzacions i marques més sòlides en un sector tant tradicional i madur com el dels postres làctics.

Volem dedicar-li aquest UOCMeet i, acompanyats del seu director de comunicació (Albert Riera) i d'en Josep Maria Canyelles, endinsar-nos en una manera d'entendre les empreses i les organitzacions imprescindible avui en dia.

Josep Maria Canyelles www.responsabilitatglobal.com
Màster en Polí­tiques Públiques i Socials (U. Pompeu Fabra - John Hopkins University), ha desenvolupat la seva experiència professional als tres sectors, públic, social i privat: Ha dirigit l'Institut Català del Voluntariat (INCAVOL) de la Generalitat de Catalunya, la consultoria Projectes Socials de la Fundació Pere Tarrés (Universitat Ramon Llull), ha dirigit diversos projectes d’iniciativa social, ha promogut projectes d'educació ambiental i ha assessorat en la planificació estratègica i la direcció de projectes a organitzacions nonprofit. També ha estat director de projectes de Balanced Scorecard de l'Institut d'Estratègia, ha estat regidor de Plans Integrals de l’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú (1995-2000). Expert en Responsabilitat Social de les Empreses i Organitzacions. Exerceix de consultor d'empresa i promotor d'iniciatives. Promotor del think tank Responsabilitat Global. Promotor de collaboratio, iniciativa per als Territoris Socialment Responsables. Coordinador de la Comissió d’RSE de l’Ass.Cat.de Comptabilitat i Direcció. Assessor tècnic en RSE de la Cambra de Comerç de Barcelona i del Consell de Cambres de Catalunya. Col·laborador de l’Associació per les Nacions Unides en matèria d’RS. Col·laborador docent de diferents universitats i programes formatius d’alta direcció: UOC, UPC, UB, Fundació Pere Tarrés (URL). Consultor de seminaris d'RSE estratègica per a equips directius.

Albert Riera. http://www.linkedin.com/pub/albert-riera/13/101/566
És director de comunicació de La Fageda. Llicenciat en Dret per les Universitats Paris Descartes i Grenoble, becari del Max Planck Institut de Munich i periodista col·legiat, ha treballat a BASF i Winterthur, esdevenint posteriorment director de comunicació de IESE i responsable durant 3 anys de l’oficina d’informació de l’Opus Dei a Catalunya. Després d’una etapa on crea la seva pròpia agència de comunicació, es trasllada a la Garrotxa i s’incorpora a La Fageda, on també coordina els temes jurídics.

Programa
18.45; Arribada
19.00; Ponència
19.45; Debat
20.15; Espai de network
21.00; Sopar (opcional). El preu és de 20€ que s'abonaran al mateix restaurant.

Enllaços relacionats
Responsabilitat Global (Josep M. Canyelles)
Responsabilitat Social Corporativa (Wikipedia)
Projecte La Fageda
Vídeo de presentació de La Fageda
La Responsabilitat Social Corporativa com avantatge competitiu

Anteriors UOC Meet
UOC Meet: Llibres i 2.0
UOC Meet: OpenGovernment
UOC Meet: OpenCourseWare
UOC Meet: Cocreació
UOC Meet: Política
UOC Meet: Media

Font: http://alumni.uoc.edu/opencms_alumni/opencms/ca/_top/agenda/2012/20120517_UOCMeet.html