30.5.12

Els Salesians de Mataró aposten per la Responsabilitat Social Empresarial i organitzen una Jornada adreçada a empreses

L’objectiu és conèixer i aprofundir sobre el concepte de RSE, reflexionar sobre algunes pràctiques i experiències i compartir-les amb empresaris i responsables de recursos humans.

El proper dijous, 31 de maig, a les 10 h, a l’Avda. Ernest Lluch, 36 - Parc Científic i de la Innovació TecnoCampus de Mataró, tindrà lloc la Jornada Responsabilitat Social Empresarial, organitzada per la Plataforma d’Educació Social (PES) dels Salesians de Mataró, amb el suport del programa INCORPORA de La Caixa i la col·laboració de la Federació d’Associacions i Gremis d’Empresaris del Maresme (FAGEM).

La Jornada de RSE vol transmetre al món empresarial la importància de desenvolupar estratègies de negoci que contribueixin a donar resposta a les problemàtiques socials que ens envolten. L’objectiu és donar a conèixer al teixit empresarial del territori el programa INCORPORA i els serveis de formació i inserció sociolaboral de Salesians, que persegueixen la inserció laboral dels joves, un dels col·lectius més afectats per la crisi i l’augment de les tases d’atur.

La jornada inclou la conferència “La RSE: una oportunitat de desenvolupar empreses excel·lents i territoris socialment responsables”, a càrrec del Sr. Josep Mª Canyelles, expert en RSE i professor de Programes directius i MBA a diferents universitats, i l’exposició de l’experiència en la gestió de la RSE i bones pràctiques de dues empreses del territori, Sweet Centre (Mataró) i Decotec Printing (Tordera).

Des de Salesians, la RSE se centra fonamentalment en tres línies de treball: el seu desenvolupament dins de la pròpia institució, la col·laboració amb empreses “socialment responsables” i fer prendre consciència a les empreses de la responsabilitat per treballar per una societat més igualitària.

La inserció laboral és un dels objectius fonamentals pel qual es treballa i des de la Institució s’és conscient de que el sector empresarial és sens dubte un actor que ha anat guanyant pes cada cop més en la societat i que compta amb poder de decisió. 

Accés a la invitació en PDF

Per a més informació i entrevistes podeu adreçar-vos a:

SALESIANS SANT JORDI-MATARÓ
Juan Manuel Cabrera Moreno
Director
Avda. Puig i Cadafalch, núm. 80
08303 – Mataró
93.758.90.69/629812781

SALESIANS SANT JORDI-MATARÓ
Mercè Peguero Yáñez
Prospectora d’Empresa
Avda. Puig i Cadafalch, núm. 80
08303 – Mataró
93.758.90.69



Amb el suport i la col·laboració de:



Notícia relacionada: 16.12.11 Els Salesians aposten per la Responsabilitat Social Empresarial i organitzen un Seminari adreçat a empreses