12.4.12

23 d'abril: primer Muralmob per la llengua, organitzat per 23 organitzacions

Sant Jordi veurà enguany la celebració del primer Muralmob per la llengua

Cartell-220x400La Plataforma per la Llengua i les 23 entitats integrades en la xarxa d'associacions per la llengua continuen plantejant, com cada any, noves maneres de celebrar la diada de Sant Jordi sota el lema "El català, llengua comuna". Enguany, s'ha confirmat que la plaça dels Àngels serà l'escenari el pròxim 23 d'abril de la celebració del primer Muralmob per la llengua. Aquesta activitat reunirà centenars de persones que crearan entre totes un missatge a la mateixa plaça. Veieu l'espot a: http://www.youtube.com/plataformaxllengua

Aquest any s'ha intentat donar un nou enfocament a la campanya que cada any celebren conjuntament totes aquestes entitats per Sant Jordi. L'objectiu és explicar que en un context de diversitat lingüística (a casa nostra es parlen més de 250 llengües), el català és la llengua que ens uneix a tots i a totes, i per això volem que sigui la llengua comuna. Les entitats que formen aquesta xarxa i que coorganitzen l'acte són: Plataforma per la Llengua, Asemblea Cultural Galega de Barcelona (ACGB), Asociación de Mujeres Ecuato-Guineanas E'Waiso Ipola, Asociación Músicos por la Paz y la Integración, Associació Catalana de Residents Senegalesos (ACRS), Associació Cultural Catalana Polonesa (ACCP), Associació Cultural, Educativa i Social Operativa de Dones Pakistaneses (ACESOP), Associació Cultural Mexicano Catalana (MEXCAT), Associació d'Amics del Poble Marroquí (ITRAN), Associació d'Estudiants i Investigadors Xinesos de Barcelona (AEICB), Associació de Dones Amazigues - Tamettut, Associació de Treballadors Immigrants Marroquins a Catalunya (ATIMCA), Associació de Treballadors Pakistanesos (ATP), Casa Eslava, Centre Cultural Islàmic Camí de la Pau, Centro Boliviano Catalán, Comunitat Palestina de Catalunya, Cornellà Sense Fronteres, El Miradors dels Immigrants, Els Altres Andalusos, Federación de Entidades Americanas en Catalunya (FASAMCAT), Federación d'Entitats Bolivianes a Catalunya (FEDEBOL), Federación d'Entitats Equatorianes a Catalunya (FEECAT) i Federació d'Entitats Llatinoamericanes de Catalunya (FEDELATINA).

Durant els pròxims dies us anirem explicant més detalls i novetats sobre aquesta acció, en la qual està previst que hi col·laborin nombroses cares conegudes. Si voleu tenir-ne més informació, veieu el web muralmobllengua.cat.