4.3.12

III Edició de la Festa Uncopdemà. Fes de voluntari/a!


La Festa Uncopdemà pretén sensibilitzar i donar a conèixer a les famílies de Barcelona que existeix una altra realitat social que afecta a milions d’infants, aquí i arreu del món. Fes de Voluntari/a!
III Edició de la Festa Uncopdemà. Fes de voluntari/a!

Vols ser solidari? Fes de voluntari a la Festa Uncopdemà!
El proper diumenge 18 de març del 2012, Fundación real dreams i Parc d’Atraccions Tibidabo organitzen la III Edició de la Festa Uncopdemà, pels nens i nenes del món.
Cartell de la III Festa Uncopdemà
La Festa Uncopdemà pretén sensibilitzar i donar a conèixer a les famílies de Barcelona que existeix una altra realitat social que afecta a milions d’infants, aquí i arreu del món.Aquest any hi participen: Save the Children, Fundació Comtal, Fundación Pequeño Deseo, Fundació Catalana Síndrome de Down i Fundación Alda.

  • Es necessiten persones voluntàries amb ganes d’anar al Tibidabo i ajudar a aconseguir que totes les famílies assistents a la festa sàpiguen què és la Festa Uncopdemà 2012 i siguin solidàries, comprant els guants ‘uncopdemà’. Tot el que es recapti a la festa Uncopdemà es destinarà en benefici de les ONG que hi participen.
  • L’horari del voluntariat és de 10 a 15h i a més, els voluntaris tindran entrada gratuïta al parc i una samarreta Uncopdemà.
  • Es farà una formació prèvia el divendres 16 de març a la seu de la Fundación real dreams. Hi haurà 2 torns de formació, un a les 10h del matí i l’altre a les 16h.
Anima’t a donar el teu ‘cop de mà’!

Aquí trobaràs més informació.