26.2.12

El Territori Socialment Responsable del Raval vol una imatge

Edificis del Raval amb cartróUnir "Raval" i "Responsable" en una imatge

Entitats del barri del Raval, a Barcelona, treballen des de fa mesos en el projecte "Raval, Territori Socialment Responsable". Volen fer d'aquest barri una comunitat on veïnat, entitats socials, empreses i institucions uneixen forces per millorar l'entorn i la qualitat de vida. Ara, necessiten un logotip per a aquesta iniciativa i convoquen un concurs de disseny.
Diversos agents socials, econòmics i culturals del Raval ja estan exercint la seva Responsabilitat Social i intenten motivar la resta d'agents amb presència al barri a participar-hi. Ho fan a través del projecte d'Intervenció Comunitària Intercultural gestionat per la Fundació Tot Raval, que treballa per tal que el barri esdevingui un Territori Socialment Responsable.

Un Territori Socialment Responsable és aquell que, a través del treball i la implicació de les persones i els seus diferents agents socials, empresarials, culturals i comercials promou la millora de l'entorn i la qualitat de vida de les persones que en formen part.
Ara que aquesta iniciativa està prenent forma, es veu la necessitat de que compti amb una imatge amb la qual s'identifiqui. Per això, es convoca un concurs per al disseny del logotip del projecte.
La participació al concurs es considerarà també una acció d'implicació al projecte de responsabilitat social
El logotip de "Raval, Territori Socialment Responsable" vol ser un element simbòlic que caracteritzi tant el barri del Raval com la responsabilitat que desenvolupen els diferents agents que el composen: veïnat, entitats socials, empreses, comerços i institucions culturals.

El concurs s'adreça a alumnes que estiguin estudiant a les escoles de disseny del Raval, i a dissenyadors/ores del barri a títol individual. El logotip hauria d'incorporar el concepte Territori Socialment Responsable i el del barri del Raval, i hauria d'oferir una imatge positiva.
S'hi podran presentar dissenys fins al 16 de març de 2012. Per a més informació, pots consultar les bases del concurs.

La participació al certamen es valorarà com una acció d'implicació en el desenvolupament del projecte de responsabilitat social del barri del Raval.

Font: xarxanet.org Entitat redactora: Ravalnet