31.8.10

El Cercle Català de Negocis i el president de la Borsa de Barcelona presenten el llibre "Catalunya Estat d’Europa”

Presentació llibre


Ramon Carner i Jaume Vallcorba presentaran el llibre que porta per títol, “Catalunya Estat d’Europa”, amb la presència d’en Joan Hortalà, President de la Borsa de Barcelona.


El dia 7 es presentarà al Col·legi d’Economistes de Catalunya: Ramon Carner i Joan Canadell presentaran el llibre amb la presència d’en Joan B. Casas, Degà del Col·legi d’Economistes de Catalunya.

Des del Cercle Català de Negocis (CCN) ens plau convidar-vos el proper divendres dia 3 de setembre a les dotze del migdia, a la presentació del llibre “Catalunya Estat d’Europa”, que es durà a terme a la Borsa de Barcelona de la mà del Sr Joan Hortalà, President de la Borsa de Barcelona, en Ramon Carner, President del Cercle Català de Negocis i en Jaume Vallcorba, sots-President del Cercle Català de Negocis. Aquesta presentació forma part d’un seguit de novetats que el Cercle Català de Negocis (CCN) posa en marxa amb la voluntat de continuar acostant-se als ciutadans i en especial al sector empresarial, autònoms i professionals de Catalunya.

El Cercle Català de Negocis (CCN) amb aquest llibre pretén mostrar negre sobre blanc, la situació econòmica actual de Catalunya, els avantatges que suposarà el fet de dotarse d’un estat per a poder encarar millor els reptes del futur en el món globalitzat i els greuges que pateix seguint sent una comunitat autònoma dins l’estat espanyol.

Dia: 3.09.2010
Hora: 12:00 H
Lloc: Borsa de Barcelona
Passeig de Gràcia, 19
08007 Barcelona


Dia: 7.09.2010
Hora: 19:00 H
Lloc: Col·legi d’Economistes de Catalunya
Av. Diagonal, 512 pral.
08006 Barcelona



Portada llibre en PDF

Vota'nsPodeu votar els blocs preferits fins el 9 de setembre. Enguany, a banda de votar els blocs, també podeu valorar cada entrada publicada. Aquesta valoració (“M’agrada”) incideix en el resultat final, ja que cada cinc suposen un vot per al bloc. Clica la icona!