14.12.03

AMICS DE LA GENT GRAN: UN NADAL COM CAL PER A TOTHOM

domingo, 14 de diciembre de 2003

Aquesta campanya té per objectiu pal·liar la soledat que, per aquestes dates, acusen les persones de més edat que estan soles, sense recursos, sense família (o amb una família que, per motius diversos, no les pot atendre) i amb problemes físics i psíquics propis d’edats avançades.

Mitjançant el Tradicional dinar de Nadal, l’entrega de lots de productes nadalencs, la campanya “Una família per Nadal” i la celebració del Dia de Reis, els més de 350 voluntaris d’Amics de la gent gran, apropen el caliu i l’ afecte, que tothom mereix, a les persones grans qui ho necessiten.

* Amb la campanya Una família per Nadal, famílies de voluntaris acullen i comparteixen la taula i tradició pròpies, amb persones qui, altrament, restarien soles a casa per dates assenyalades com Nadal, St. Esteve, Cap d’Any... Enguany, més de 20 persones podran gaudir-ne.

* De manera pionera, el Dia de Reis, més de 150 voluntaris acostaran al domicili de la persona gran que visiten regularment, un petit obsequi com a mostra d’afecte.

* El Dinar de Nadal d’enguany se celebrarà al Palau de Pedralbes on s’aplegaran més de 300 persones entre voluntaris i avis i comptarà amb la presència del Sr. Josep Mª Canyelles, gerent de l’INCAVOL, la sra. Núria Carrera, Diputada de Benestar social, i el regidor de Benestar social de l’Ajuntament de Barcelona, Ricard Gumà, entre d’altres personalitats.

L’acte consistirà en l’àpat tradicional de Nadal, i comptarà amb l’actuació de la Coral infantil Tessel·la de la Fundació Amics de la Unesco, entre d’altres actuacions. També hi haurà homenatges, entregues de lots de nadal per als avis, etc..

http://www.informativos.net/Noticia.aspx?noticia=41824